|
 |
|
youstyśka87
|
Tytuł: Re: Koncert charytatywny dla Sylwii Napisane: 4 lut 2010, o 21:38 |
| Super Fan |
 |
 |
Dołączył(a): 14 sty 2009, o 18:27 Posty: 270 Lokalizacja: Lublin
|
Kochani, dzisiejszego dnia udało nam się sprzedać 22 bilety po 50 zł  .Jak na 4 dzień sprzedaży to nasz mały sukces Jest nam niezmiernie miło, że ludzie przejawiają chęć pomocy i takie zainteresowanie naszą akcją. Jak na razie wszystko idzie do przodu. Jeszcze 24 dni 
_________________ bałaganiara ale w tym szczególnym przypadku to był powód do dumy 
www.pajacyk.pl
|
|
|
|
 |
|
Agata89
|
Tytuł: Re: Koncert charytatywny dla Sylwii Napisane: 5 lut 2010, o 18:59 |
| Nowy |
 |
|
|
Witajcie!
Dziewczyny to co robicie jest super. Sama od wielu lat działam w wolontariacie i uczestniczyłam w wielu akcjach charytatywnych. Wiem, że czasami jest ciężko pozyskać sposorów i wsparcie, w takich chwilach najważniejszy jest upór w dążeniu do celu, a Wy taki macie!!! Popieram wasz pomysł co do biletów i strony internetowej. Napewno kupie taki bilet. Chociaż w taki sposób będę mogła pomóc Sylwii. Niestety nie będę mogła przyjechać na koncert, ale będę z wami duchem. Trzymać kciuki za powodzenie akcję.
Sylwia Trzymaj się!!!
|
|
|
|
 |
|
thierry
|
Tytuł: Re: Koncert charytatywny dla Sylwii Napisane: 6 lut 2010, o 00:03 |
| Nowy |
 |
|
Witam ponownie, we wtorek późnym wieczorem zapytałam o możliwośc zakupu biletów w sieci, a juz dziś jestem szczęśliwą ich posiadaczką  A to wszystko dzięki Monice, która bardzo sprawnie to wszystko załatwiła, pomimo - jak sie domyślam - nawału pracy przy organizacji całego przdsięwzięcia. W związku z tym jeszcze raz, chcę podziękowac Monice za szybkośc reakcji i umożlieinie mi udziału w koncercie  W każdym razie kolejny raz muszę powiedziec że jestem pod wrażeniem, życzę powodzenia w dalszej organizacji koncertu i do zobaczenia 28 lutego 
|
|
|
|
 |
|
Evka
|
Tytuł: Re: Koncert charytatywny dla Sylwii Napisane: 6 lut 2010, o 20:13 |
| Fan |
 |
 |
|
Moja "dostawa" wyjdzie we wtorek z dostarczeniem na środę Dziewczyny, jesteście super!
|
|
|
|
 |
|
|