|
| Autor |
Wiadomość |
|
Raissa
|
Tytuł: Aktualności - Tylko info! Napisane: 5 paź 2009, o 17:28 |
|
|
Tu wklejamy newsy o zespole, znalezione w sieci (np. zaczerpnięte z ich strony). Myślę, że informacje nt. podpisywania płyt także tu powinny się znaleźć. Komentujemy TU:komentarze-do-wydarzen-t191.html
|
|
|
|
|
 |
|
Klaudia007
|
Tytuł: Re: Aktualności Napisane: 8 paź 2009, o 23:22 |
| Fan nr 1 |
 |
Dołączył(a): 30 sty 2009, o 20:54 Posty: 537 Lokalizacja: Nowy Sącz
|
|
już wchodziłam w faze półsnu, wcześniej ustawiłam sobie radio zet, kiedy usłyszałam głos prezentera, który radośnie (naprawde radośnie) informował, że jutro w radiu bardzo emocjonujący dzień. Padło słowo-klucz. Wylazłam, odpaliłam komputer i pisze, żeby niektórzy z was jutro troche dłużej pospali. Boże, jakie ja mam dobre serce. No to to, co wychwycił mój półprzytomny umysł;
AudioFeels jutro na żywo w radiu zet po 7 rano i po godzinie 18. Panowie nagrali jingle, które będzie można usłyszeć cały dzień, słuchając radia zet. Usłyszec bedziemy mogli Także fragmenty piosenek. Do wygrania płyty. Musimy wziąć udział, może akurat wygramy. ha,ha dobranoc
|
|
 |
|
leeloo
|
Tytuł: Re: media Napisane: 24 paź 2009, o 10:53 |
| Fan |
 |
Dołączył(a): 29 mar 2009, o 18:31 Posty: 74 Lokalizacja: 17E 51N
|
Jeśli info nie w tym miejscu gdzie trzeba proszę o przeniesienie Uwaga! Gratka dla Faneczek  Jutro AF wystąpią w DD TVN. Cytując za redaktorem: "Ciacha w SPA, czyli jak dbają o siebie przystojniaki z AudioFeels". Oj, nieprędko uwolnią się chłopaki od wizerunku "najgorętszego boysbandu w Polsce". 
_________________ Choć droga jest bez końca, pozornie bez znaczenia, mniemam, że mam powody, by drogi tej nie zmieniać.
|
|
|
|
 |
|
Angel
|
Tytuł: Re: Aktualności Napisane: 8 lis 2009, o 01:05 |
| Moderator |
 |
 |
Dołączył(a): 17 lis 2008, o 22:25 Posty: 724 Lokalizacja: Poznań
|
Tak właśnie dziś zauważyłam (no cóż, bo dziś [teraz już wczoraj, ale jak zaczynałam pisać była jeszcze sobota ;D ] się to dopiero pojawiło  ), że Panowie na nk zaczęli korzystać ze śledzika. Widać na coś się jednak przydaje  Pojawiły się tam u nich 2 wiadomości: "Powrót po koncercie do Poznania, na jedną z generalnych prób przed Trasą Koncertową  " (o tak Panowie, my już coraz bardziej wyczekujemy tej trasy ;D ) i druga: "Za moment urodziny Marka (8.11). Nie choruj nam przyjacielu i aranżerze w jednej osobie! " No to ja również (i myślę, że wszyscy inni także  ) dołączam się i życzę Markowi dużo zdrowia i w ogóle wszystkiego co najlepsze 
_________________ I'm sorry I can't be perfect
Amicus certus in re incerta cernitur 
http://myspace.com/audiofeels_fc
http://www.polchat.pl/chat.php?_room=cz ... audiofeels
|
|
|
|
 |
|
|