|
|
RBKW
|
Tytuł: Re: Jarek Weidner ''Karas'' Napisane: 7 mar 2010, o 13:55 |
| Fan |
 |
Dołączył(a): 4 mar 2010, o 21:50 Posty: 89 Lokalizacja: Kwieciszewo
|
Mam jego dwa autografy  jeden na plakacie, drugi w zeszycie  I płyte ale na niej to już wszyscy się podpisali 
_________________ AudioFan
|
|
|
|
 |
|
stiffy.pl
|
Tytuł: Re: Jarek Weidner ''Karas'' Napisane: 7 mar 2010, o 20:14 |
| Fan nr 1 |
 |
 |
Dołączył(a): 16 lis 2008, o 22:09 Posty: 567 Lokalizacja: Kłodzko
|
Szczerze powiedziawszy sama się sobe dziwię, że nie dodałam swoich 3 groszy w tym temacie (które zapewne nie będa odkrywcze, ale będą MOJE  ) Jarosław, hmmm...pierwsze skojarzenie nasuwające mi się na myśl z tymże osobnikiem to "człowiek-masakra" (oczywiście w jak najbardziej pozytywnym tego słowa znaczeniu  ). Nie wiem jak inne koneserki i koneserzy audiofeelnych dźwięków, ale ja słuchając jego "gitarowych" solówek zawsze się rozglądam dookoła, czy przypadkiem nie jest to jakiś przekręt i czy w pobliżu nie stoi jakiś (że tak to nazwę) "prawdziwy gitarzysta", który robi podkład.  Nie musze pisać, że za każdym razem mnie zaskakuje, bo to jest oczywiste...ta oczywistość też jest zaskakująca  Poza tym naprawdę wielkie, ogromne brawa za aranżacje! Ja na jego miejscu nie potrafiłabym ogarnąć ani tych wszystkich piosenek, ani tej wesołej ekipy  No i jeśli chodzi o kwestie pozasceniczne to strasznie symaptyczny człowiek to jest. Bardzo miło się z nim gada. 
|
 |
|
stiffy.pl
|
Tytuł: Re: Jarek Weidner ''Karas'' Napisane: 7 mar 2010, o 21:04 |
| Fan nr 1 |
 |
 |
Dołączył(a): 16 lis 2008, o 22:09 Posty: 567 Lokalizacja: Kłodzko
|
admin napisał(a): Mnie się Jarek kojarzy przede wszystkim z kolorem żółtym, gitarą, psem Stiffy, wakacjami, kapeluszami, Adrianem z Akcent. Żeby nie było niejasności, to nie był mój pomysł 
|
 |
|
jamaica
|
Tytuł: Re: Jarek Weidner ''Karas'' Napisane: 11 mar 2010, o 23:27 |
| Mega fan |
 |
 |
|
Troszke wspomnień... Pamiętam, koncert Bezsenny..wtedy jeszcze nie potrafiłam zapamiętac ich imion Kiedy dziewczynki nieudolnie próbowały dorwac Cypisa, zeby zdobyc autograf..ja usiadlam sobie na boczku i obserwowałam. Marek z Szajkiem byli przy barze, Kitek rozmawial z ludzmi, a Karas..stał pod ściana i wygladał jakby miał kare I tak stał, obserwował sytuacje...pomyslałam, ze wykorzystam moment i dostane autograf. Dostałam...od najbardziej niemiłego czlowieka jaki tam był Panie Jarosławie..ja wiem, ze początki nie sa najłatwiejsze, aLE pana nastawienie wtedy, no nie zrobił pan na mnie pozytywnego wrazenia(ja nie prosilam o przeżucenie rękoma tony węgla, tylko o mazioła na plakacie  ) i krzywiłam sie na każdą myśl o panu....ale odpokutowałeś Teraz jestem oddana faneczka 
_________________ Hey, take my hand, don't let me wait Lets take a ride to vanish into world Close your eyes, be a child, for a while, for a while...
Someone told me love will all save us... Wiadomka poziomka:)
|
|
|
|
 |
|
|