|
| Autor |
Wiadomość |
|
joannasnow
|
Tytuł: Re: Marek Lewandowski ''Maras'' Napisane: 1 maja 2009, o 19:55 |
| Mega fan |
 |
|
mpinezka napisał(a): Jelcynka napisał(a): Malutka466 napisał(a): ja to lubię w wykonaniu Marka taki chórek w Twojej Miłości. Takim szeptem" tadudutiri (nie umiem tego nawet napisać  ) Mam to samo  boskie to "taditada"  Ciężkie do powtórzenia ale brzmi cudownie  Zresztą uwielbiam całe "tło melodyczne" w Twojej miłości popieram wszystkie panie. ten dźwięk warty jest ciągłego przewijania a co do Marka - niesamowita, ciepła, aksamitna barwa głosu. imponujące umiejętności wokalne. rozpływam się w trakcie Sound of Silence. bardzo lubię jego beatbox w Billie Jean, a gitara w Eye to istne dreszcze, jeden z moich ulubionych fragmentów z TzG. ciężko pracuje nad aranżami i przy płycie. poza tym, jak już tu kiedyś pisałam, ma piękny uśmiech  i zabójcze poczucie humoru.
|
|
|
|
 |
|
Klaudia007
|
Tytuł: Re: Marek Lewandowski ''Maras'' Napisane: 2 maja 2009, o 00:56 |
| Fan nr 1 |
 |
Dołączył(a): 30 sty 2009, o 20:54 Posty: 537 Lokalizacja: Nowy Sącz
|
Malutka466 napisał(a): ja to lubię w wykonaniu Marka taki chórek w Twojej Miłości. Takim szeptem" tadudutiri (nie umiem tego nawet napisać  ) Jako, że dziś czuje moc i wierze w siebie, spróbuje, podejme to wyzwanie. Panie i Panowie, nowa konstantynopolitanczykowianeczka naszego forum: tadudityrytaratyrytidytiditiditarataaa mam wrażenie, że poległam, ale starałam sie, naprawde  moim zdaniem Marek ma najtrudniejszy tekst do zapamiętania. Naprawde trudne. Ale zaraz po nim jest Patryk w "mmm mmm mmm" 
|
|
 |
|
kasiek.
|
Tytuł: Re: Marek Lewandowski ''Maras'' Napisane: 3 maja 2009, o 18:05 |
| Fan nr 1 |
 |
 |
Dołączył(a): 19 gru 2008, o 18:31 Posty: 1561 Lokalizacja: Tarnów
|
Klaudia007 napisał(a): Malutka466 napisał(a): ja to lubię w wykonaniu Marka taki chórek w Twojej Miłości. Takim szeptem" tadudutiri (nie umiem tego nawet napisać  ) Jako, że dziś czuje moc i wierze w siebie, spróbuje, podejme to wyzwanie. Panie i Panowie, nowa konstantynopolitanczykowianeczka naszego forum: tadudityrytaratyrytidytiditiditarataaa mam wrażenie, że poległam, ale starałam sie, naprawde  moim zdaniem Marek ma najtrudniejszy tekst do zapamiętania. Naprawde trudne. Ale zaraz po nim jest Patryk w "mmm mmm mmm"  zabiłas mnie dziewczyno  moze opiszesz historie powstania tego postu co ? bo to ciekawe jest hahahahaha dodam od siebie ze Marka głos zawsze mnie uspokajał . w dni takie jak te kiedy chce sie oderwac od wszystkiego i zapomniec o wszystkim jego vocal jest najlepszy. nie dosc ze tak melodyjny to jeszcze pełen pasji i ciepła ..
_________________ no need to get locked up inside the past. http://kaaasieq.posadzdrzewo.pl/
|
|
|
|
 |
|
Klaudia007
|
Tytuł: Re: Marek Lewandowski ''Maras'' Napisane: 3 maja 2009, o 18:35 |
| Fan nr 1 |
 |
Dołączył(a): 30 sty 2009, o 20:54 Posty: 537 Lokalizacja: Nowy Sącz
|
kaaasieQ napisał(a): zabiłas mnie dziewczyno  moze opiszesz historie powstania tego postu co ? bo to ciekawe jest hahahahaha do mnie "dziewczyno" ? doskonale wiesz, jak powstał. To był bardzo długi piątkowy wieczór  i miałam wtedy poczucie, że mogę wszystko. Ja już wiele razy pisałam, że uwielbiam Marka głos, naprawde uspokaja 
|
|
 |
|
alex91
|
Tytuł: Re: Marek Lewandowski ''Maras'' Napisane: 9 maja 2009, o 14:09 |
| Fan nr 1 |
 |
 |
Dołączył(a): 18 kwi 2009, o 19:40 Posty: 928 Lokalizacja: Głuchołazy
|
fajna ę barwa głosu  nie no  mnie osobiście głos Marka uspokaja, jest taki ciepły i przyjemny... zawsze jak z koleżankami słuchamy 'Twoją Miłość' to zarządzam ciszę na to słynne już tutaj `tatutitara... (nie dam rady, wiecie o co chodzi  ) Marek wydaję się strasznie spokojny, zdystansowany do całej wrzawy wokół nich, skromny i sympatyczny  i to chyba tyle z ę mojej strony 
_________________ Ilusión es mi camino. Victoria mi destino.
|
|
|
|
 |
|
nisiaxD
|
Tytuł: Re: Marek Lewandowski ''Maras'' Napisane: 9 maja 2009, o 17:21 |
| Fan |
 |
 |
Dołączył(a): 3 sty 2009, o 16:49 Posty: 177 Lokalizacja: Poznań:)
|
Marka uwielbiam za jego ciepły, kojący głos...oraz urzekający uśmiech^^ Poza tym jest też strasznie sympatycznym i miłym człowiekiem  ) A jego "Just the two of us" i ruchy w "Thinking.." powalają mnie na kolana  )
_________________ "Won't you help to sing These songs of freedom? 'Cause all I ever have Redemption songs.." __________________________________ "Słuchając mnie - o sobie słuchaj, Bo więcej łączy nas niż dzieli Więcej tu pokrewieństwa dusz, Niż byśmy sami tego chcieli.."
|
|
|
|
 |
|
yourprecious
|
Tytuł: Re: Marek Lewandowski ''Maras'' Napisane: 10 maja 2009, o 20:40 |
| Fan nr 1 |
 |
 |
Dołączył(a): 11 sty 2009, o 19:14 Posty: 1356 Lokalizacja: Ch/Lbn
|
Marek zawsze taki spokojny, zdystansowany, a w Lublinie trochę "poszalał" na scenie  wszędzie go było pełno, zapowiadał nowe utwory, coś tam się poszturchiwał z innymi  pokazał się troszkę z innej strony  równie pozytywnej jak ta poważna  Po koncercie oczywiście z nami pogadał. Cieszę się, że mogłam zamienić z nim trochę więcej słów niż prośba o autograf  naprawdę sympatyczny człowiek  Z jednej strony taka ostoja zespołu, z drugiej wesoły i roześmiany facet No tak, ten głos o którym już wcześniej pisałam  coraz bardziej melodyjny, taki "miękki" nie wiem jak inaczej to nazwać  jeden z moich 8 ulubionych głosów 
_________________ bałaganiara- największym komplementem 
http://yourprecious.posadzdrzewo.pl - moje drzewko 
http://www.pajacyk.pl
|
|
|
|
 |
|
|