|
| Autor |
Wiadomość |
|
iwka21
|
Tytuł: Re: Michał Stec ''Stecu'' Napisane: 1 maja 2010, o 21:34 |
| Nowy |
 |
|
Ogólnie to Steca troszkę teraz w Zabrzu było za mało...  Ale po koncercie to już inna sprawa ;p
_________________ Karas Cypis Marek Strażak Illuk Szajek Stecu Kitek Antos <---- To oni rozświetlają mi każdy dzień.
Podziwiam !!!!
|
|
|
|
 |
|
jamaica
|
Tytuł: Re: Michał Stec ''Stecu'' Napisane: 1 maja 2010, o 23:23 |
| Mega fan |
 |
 |
|
dla mnie Michał troche nie istnieje w tym zespole.Robienie za tło, to dobre określenie. Nie ma Thinking nie ma Steca. Już pisalam, ze w tamtym roku byl przygaszony, ale sadziłam, ze mimo wszystko na kolejnej trasie będzie lepiej. Chciałabym żeby się produkował na scenie a nie poza nią. 
_________________ Hey, take my hand, don't let me wait Lets take a ride to vanish into world Close your eyes, be a child, for a while, for a while...
Someone told me love will all save us... Wiadomka poziomka:)
|
|
|
|
 |
|
Sever :)
|
Tytuł: Re: Michał Stec ''Stecu'' Napisane: 2 maja 2010, o 09:14 |
| Fan nr 1 |
 |
|
|
A ja nie rozumiem, po co on ma śpiewać? On ma wyglądać i wystarczy, dostaje piski fanek nie tylko live, ale nawet przed monitorem. Aby 'zarobić na piski', taki np. Cypis musi się umruczeć i uuśmiechać Illuk uśpiewać i ubajerować Kitek ugrać i ucudować Marek, cokolwiek by robił i tak żadna mu nie zapiszczy( nie ważyłaby się) a Stecu wystarczy, że stoi, plumka, czasami biodrem ruszy, czasami pogada... Dobrze jest być Stecem.
_________________ Przykazania miłości: Miłuj Audiofeelsa swego - jak siebie samego. Nie czyń faneczkom tego, co tobie niemiłe.
|
|
|
|
 |
|
insaisissable
|
Tytuł: Re: Michał Stec ''Stecu'' Napisane: 2 maja 2010, o 09:55 |
| Nowy |
 |
 |
Dołączył(a): 30 kwi 2010, o 23:29 Posty: 12 Lokalizacja: Szczecin/Poznań
|
Sever napisał(a): A ja nie rozumiem, po co on ma śpiewać? On ma wyglądać i wystarczy, dostaje piski fanek nie tylko live, ale nawet przed monitorem. Aby 'zarobić na piski', taki np. Cypis musi się umruczeć i uuśmiechać Illuk uśpiewać i ubajerować Kitek ugrać i ucudować Marek, cokolwiek by robił i tak żadna mu nie zapiszczy( nie ważyłaby się) a Stecu wystarczy, że stoi, plumka, czasami biodrem ruszy, czasami pogada... Dobrze jest być Stecem. Genialne podsumowanie! Mimo to pamiętajmy, żeby te piski (skoro już muszą być... ) nie były tylko dlatego, że Stecu po prostu jest. Fakt, jego nowy look jako niegrzeczny chłopiec wywołuje niemal omdlenia u 3/4 fanek. Jednak chłopak ma po prostu talent! Jego gitara z efektem 'wah wah' czy też 'kaczki', jak to ostatnio Illuk nazwał, jest nie do pobicia. A możliwość posłuchania Michała w partiach wokalnych to też nie lada gratka. Myślę, że to właśnie dlatego większość ubolewa nad tym, że Michała jako wokalisty w tym zespole niestety brakuje... Dlatego też: więcej solówek dla Michała chłopacy! 
_________________ "(...)To Twój los. Zatrzymany w biegu kadr."
|
|
|
|
 |
|
Sandra
|
Tytuł: Re: Michał Stec ''Stecu'' Napisane: 2 maja 2010, o 20:46 |
| Fan nr 1 |
 |
 |
|
|
Osobiście nie narzekam na 'obsadę' w poszczególnych utworach, nie jest dla mnie specjalnie krzywdząca, bo ja np. bardzo lubię słuchać solówek Szajka i Illuka. Nie oznacza to oczywiście, że powinno tak pozostać. Mam swoich faworytów, ale jakbym zaczęła tak dokładnie wyliczać, to musiałabym wziąć pod uwagę prawie wszystkich. Mam nadzieję, że z czasem każdy z panów będzie miał szansę się wykazać na tej płaszczyźnie, bo może się okazać, że ktoś nas miło zaskoczy.
Moim zdaniem, Michał Stec poradził sobie w "Ja mam czas, ja poczekam" i chętnie usłyszałabym coś jeszcze w jego wykonaniu, czemu nie.
_________________ Śmiać się zawsze i wszędzie. Nie żałować tego, co było i nie bać się tego, co będzie! http://www.youtube.com/watch?v=P_i1xk07o4g&playnext_from=TL&videos=pPZaqVrYLeI Kiedy przeskoczysz, to i wtedy nie mów hop. Zobacz najpierw w co wskoczyłeś. — Julian Tuwim
|
|
|
|
 |
|
AudioAgata
|
Tytuł: Re: Michał Stec ''Stecu'' Napisane: 2 maja 2010, o 22:04 |
| Fan |
 |
 |
|
Sandra napisał(a): Moim zdaniem, Michał Stec poradził sobie w "Ja mam czas, ja poczekam" i chętnie usłyszałabym coś jeszcze w jego wykonaniu, czemu nie. Popieram. Wykorzystać chłopaka, niech się nie marnuje.
_________________ (\_/) (O.o ) (> < )This is bunny. Copy bunny into your signature to help him on his way to dominate the world.
|
|
|
|
 |
|
Zuosnica
|
Tytuł: Re: Michał Stec ''Stecu'' Napisane: 2 maja 2010, o 22:53 |
| Fan nr 1 |
 |
 |
|
Sandra napisał(a): Moim zdaniem, Michał Stec poradził sobie w "Ja mam czas, ja poczekam" i chętnie usłyszałabym coś jeszcze w jego wykonaniu, czemu nie. Zastanawiam się tylko dlaczego Stecu dostawał ciągle melorecytacje (tak w Ja mam czas, jak i w Thinkin') i, co tu dużo mówić- dawał radę. A teraz, w Banale, ta rola nagle przypadła Illukowi... Dziwnie to brzmi w Jego wykonaniu, osobiście wolę Steca w roli Audiofeelsowego "rapera". Sorry.
_________________ Dwie miłości- jedna do mężczyzny, druga do tych dźwięków...
Zapamiętaj  Bynajmniej to nie przynajmniej! Bynajmniej rozumiemy jako "wcale", "ani trochę". Naprawdę piszemy łącznie! Na pewno piszemy osobno! Po prostu piszemy osobno! Wziąć a nie wziąść!
http://www.pajacyk.pl
|
|
|
|
 |
|
|