Oficjalne Forum Zespołu AudioFeels

Przejdź do zawartości

Teraz jest 8 wrz 2010, o 02:45

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Strona 51 z 58 [ Posty: 571 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 58  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Komentarze - Występy w tv i radio
PostNapisane: 9 lut 2010, o 03:38 
Mega fan
Mega fan

No więc teraz ja napisze parę słów :d
Obejrzałam, wysłuchałam występu chłopaków niezliczona ilość razy i powiem, że bardzo mi się podoba. oczywiście są momenty w których mogło być lepiej lecz wszyscy tak jak chłopacy z Audiofeels jesteśmy ludźmi i czasem może coś pójść nie po naszej myśli chociaż staramy się oby wszystko było perfekcyjne. a do tego pewnie doszedł ogromny stres, że ogląda ich tak ogromna ilość osób ale na pewno ilość pozytywów przerasta te małe wpadki.
Tak jak dla większości w Was moje ulubione momenty to
Feel the rush i Marcinowa chrypka. cały dzień chodzę i przyśpiewuje feel the rush oooooh…. ;) super!
Początek Can You hear me przyprawia mnie o dreszcze!!i ten keyboard? Illuka .genialnie!!
Solówka Jarka też świetna !
No i oczywiście Seven Nation Army wyrazisty bas Cypisa, chrypka Marcina i ma koniec Jarkowa gotarka-miodzio!!
Jak dla mnie za wystep duży plus! Podobało mi się;)

W pierwszej chwili nie poznałam Steca w jego nowym imagu :D mój mąż musiał mnie uświadomić ‘toż to Stecu!!’ chyba mocniejsze patrzałki muszę sobie sprawić;)

Rozmawiając z wieloma znajomymi na temat występu chłopaków usłyszałam nieprzychylne słowa ale także dużo pochwał .dziś mój mąż przyszedł z pracy wreczył mi pendrive i mówi ‘nagraj mi płytę Audiofeelsów wraz z wczorajszym występem.kolega z pracy prosił.' nie powiem miło mi się zrobiło.

edit:
stiffy.pl napisał(a):
Audiofeels polską wizytówką

te słowa bardzo mi się podobają :D

serdecznie zapraszam;)
http://kasia-k8.forumy.pl/

PostNapisane: 9 lut 2010, o 12:24 
Mega fan
Mega fan

A ja pragnę poinformować, że przed chwileczką spotkała mnie miła niespodzianka. Siedzę sobie w pracy, słucham radia ZET i naglę słyszę :
'Cześć. Tu Marek, Jarek i Kitek. Za chwilę usłyszycie utwór "Shape of my heart". Przekonaj się jak brzmi w wykonaniu zespołu Audiofeels.'
No i rzeczywiście leciało Shape w wykonaniu Panów :D

A na koniec prowadzący audycję dodał : W niedziele podczas losowania grup UEFA najbardziej podobała mi się prowadząca Ukrainka, natomiast panie Ukrainki z pewnością oszalały na punkcie ośmiu chłopaków z Audiofeels, którzy wystąpili podczas gali :roll:

bo jest pare złudzeń, które warto mieć by żyć . . .

Poziomki to przeciwieństwo pionków :)

PostNapisane: 9 lut 2010, o 15:42 
Fan
Fan

tak, ja też słyszałam dziś Shape w RadiuZET :) była to najprzyjemniejsza pobudka od bardzo dawna :D

PostNapisane: 11 lut 2010, o 17:41 
Fan
Fan

Dla mnie chłopaki dali świetny występ... Bartek zaśpiewał to falsetem (Falset, specjalny sposób wydobycia dźwięków przez głos męski (najczęściej tenorowy). Polega na silnym napięciu strun głosowych, wskutek czego drgają one tylko w części swej długości, wydając wysokie tony) dla tego uważam, że w pełni ten kawałek mu wyszedł:) :D Wszyscy dali czadu... :) ;) :D Może tylko troszeczkę było słychać zdenerwowanie:D

Dopóki piłka w grze, wszystko jest możliwe.

PostNapisane: 28 lut 2010, o 20:21 
Fan
Fan

Dosłownie przed chwileczką AudioFeelsi pojawili się w Faktach.
TV u siebie miałam wyłączony i słyszę tylko z dużego pokoju Kasia! Kasia! - wołanie mamy. Puszczony był kawałek spotu świątecznego i mama powiedziała, że była mowa o promocji miasta.

PostNapisane: 28 lut 2010, o 20:25 
Mega fan
Mega fan

kachun napisał(a):
Dosłownie przed chwileczką AudioFeelsi pojawili się w Faktach.
TV u siebie miałam wyłączony i słyszę tylko z dużego pokoju Kasia! Kasia! - wołanie mamy. Puszczony był kawałek spotu świątecznego i mama powiedziała, że była mowa o promocji miasta.

Dokładnie. Też widziałam. Akurat weszłam do pokoju gdy wypowiadał się Illuk. Mówił o reklamie świątecznej w której wystąpili AF. Marcin powiedział, że mieli własną wizję na tą reklamę i że ich zamierzenie udało się zrealizować, a celem była promocji miasta Poznania.

bo jest pare złudzeń, które warto mieć by żyć . . .

Poziomki to przeciwieństwo pionków :)

PostNapisane: 28 lut 2010, o 20:28 
Fan
Fan

Nie wiem gdzie to napisać, ale przed chwilą panowie byli w Faktach na TVN;) a właściwie to chyba tylko Illuk :D Był materiał o tym, że miasta promują się za pomocą znanych twarzy jak np Gdynia(Gdańsk??) - Anna Przybylska itp. No a Poznań wiadomo "reklamował się" życzeniami świątecznymi AF :) Puścili fragment życzeń i potem Marcin coś mówił ale nie zapamiętałam co-sorry ;)

E: O już mnie koleżanki ubiegły z rewelacjami :D i na szczęście więcej zapamiętały niż ja ;)

PostNapisane: 28 lut 2010, o 21:01 
Fan
Fan

Dokladnie tak bylo. Marcin powiedzial 2 zdania o reklamie miasta i swiatecznym spocie reklamowym. Ale kamera rowniez ujeła Jarka i Marka ;)

http://www.wro2016.pl/

http://www.youtube.com/watch?v=Y1JCTXhi0PI

PostNapisane: 28 lut 2010, o 21:12 
Fan nr 1
Fan nr 1

Tak widać było też Jarka i Marka. A mówił Maciek, jak to zakomunikował mi mój ojciec. :hihi: Ale jak przeczytał napis to się poprawił. Już nawet faktów nie można spokojnie obejrzeć. ;)

PostNapisane: 28 lut 2010, o 21:35 
Fan nr 1
Fan nr 1

Że też ja nigdy w telewizorni nie wypatrzę żadnego Audiofeelsa. To chyba przez to, że notorycznie... nie oglądam. :?

Strona 51 z 58 [ Posty: 571 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 58  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]