No więc teraz ja napisze parę słów :d
Obejrzałam, wysłuchałam występu chłopaków niezliczona ilość razy i powiem, że bardzo mi się podoba. oczywiście są momenty w których mogło być lepiej lecz wszyscy tak jak chłopacy z Audiofeels jesteśmy ludźmi i czasem może coś pójść nie po naszej myśli chociaż staramy się oby wszystko było perfekcyjne. a do tego pewnie doszedł ogromny stres, że ogląda ich tak ogromna ilość osób ale na pewno ilość pozytywów przerasta te małe wpadki.
Tak jak dla większości w Was moje ulubione momenty to
Feel the rush i Marcinowa chrypka. cały dzień chodzę i przyśpiewuje feel the rush oooooh….

super!
Początek Can You hear me przyprawia mnie o dreszcze!!i ten keyboard? Illuka .genialnie!!
Solówka Jarka też świetna !
No i oczywiście Seven Nation Army wyrazisty bas Cypisa, chrypka Marcina i ma koniec Jarkowa gotarka-miodzio!!
Jak dla mnie za wystep duży plus! Podobało mi się;)
W pierwszej chwili nie poznałam Steca w jego nowym imagu

mój mąż musiał mnie uświadomić ‘toż to Stecu!!’ chyba mocniejsze patrzałki muszę sobie sprawić;)
Rozmawiając z wieloma znajomymi na temat występu chłopaków usłyszałam nieprzychylne słowa ale także dużo pochwał .dziś mój mąż przyszedł z pracy wreczył mi pendrive i mówi ‘nagraj mi płytę Audiofeelsów wraz z wczorajszym występem.kolega z pracy prosił.' nie powiem miło mi się zrobiło.
edit:
stiffy.pl napisał(a):
Audiofeels polską wizytówką
te słowa bardzo mi się podobają