|
| Autor |
Wiadomość |
|
admin
|
Tytuł: Rozmowy z AF Napisane: 27 gru 2008, o 18:14 |
| Administrator |
 |
 |
Dołączył(a): 16 lis 2008, o 22:04 Posty: 944 Lokalizacja: Tarnowskie Góry
|
Witam wszystkich chłopców z zespołu, którzy do nas zagościli. Byłoby nam baardzo miło, gdybyście czasem skrobnęli parę słów. I właśnie to jest miejsce, w którym możecie się udzielać (co nie znaczy, że inne tematy są dla was ''zamknięte''  ) To by było na tyle z mojej strony Więc pozostaje nam czekać na pierwszego śmiałka 
_________________ Piękne jest to, co podoba się całkiem bezinteresownie .
Follow me .
|
|
|
|
|
illuk
|
Tytuł: Re: Rozmowy z AF Napisane: 31 gru 2008, o 17:48 |
| Członek zespołu |
 |
|
No to ja się witam serdecznie i życzę udanej zabawy Sylwestrowej oraz szczęśliwego Nowego Roku - życzę Wam i sobie, żebyśmy spotkali się na niejednym koncercie  Będę się starał tu w miarę możliwości zaglądać  Pozdrawiam! m.
|
|
|
|
 |
|
Lupi
|
Tytuł: Re: Rozmowy z AF Napisane: 31 gru 2008, o 17:57 |
| Fan nr 1 |
 |
 |
Dołączył(a): 7 gru 2008, o 20:07 Posty: 627 Lokalizacja: póki co - Łódź :D
|
chyba spadłam z krzesła? czekajcie wstaje  dzięki i wzajemnie  my też mamy nadzije na te koncerty  aha i jednak Marcin to ten najodważniejszy 
Ostatnio edytowano 31 gru 2008, o 17:59 przez Lupi, łącznie edytowano 2 razy
_________________ music is what feelings sound like ...............................................................
|
|
|
|
 |
|
kasiek.
|
Tytuł: Re: Rozmowy z AF Napisane: 31 gru 2008, o 17:58 |
| Fan nr 1 |
 |
 |
Dołączył(a): 19 gru 2008, o 18:31 Posty: 1561 Lokalizacja: Tarnów
|
no nie wierze bez jaj  Marcinie witamy w naszych skromnych progach - pierwszy odważny  dziekujemy za zyczenia  a no i mam nadzieje ze jednak nie bedziesz musiał trzeźwiec przez tydzien tak jak ci zyczyłam hahah Kitty no ! ;D kiuttt !! ;*
_________________ no need to get locked up inside the past. http://kaaasieq.posadzdrzewo.pl/
|
|
|
|
 |
|
Paulina
|
Tytuł: Re: Rozmowy z AF Napisane: 31 gru 2008, o 18:05 |
| Fan nr 1 |
 |
 |
Dołączył(a): 26 gru 2008, o 21:00 Posty: 765 Lokalizacja: Sokółka
|
wreszcie pierwszy odważny.  czyżby reszta się bała? my jesteśmy miłe. 
_________________ Chcę tylko, żeby na chwilę wokół nastąpiła głucha cisza i żeby wszystko zniknęło. Żeby nie było przyszłości.
|
|
|
|
 |
|
|